Pemulihan Kawasan Ikhtiar Assofa

Kesembuhan Dengan Kembali Kepada Allah

Adakah Terdapat Tanda-tanda Berikut di Kediaman, Pusat Pendidikan atau Premis Perniagaan Anda?

✓ Nampak Kelibat
✓ Rasa Diperhatikan
✓ Rasa Seram
✓ Berdiri Bulu Roma
✓ Barang Sering Beralih-alih
✓ Kejadian Histeria

Itu adalah tanda-tanda umum tempat anda MUNGKIN di“kongsi” oleh jin.

Oleh itu, kami menawarkan kepada anda khidmat untuk mengesahkan kehadiran jin tersebut, dan sekiranya terbukti anda boleh memilih samada untuk mengupah kami memulihkan kawasan tersebut atau tidak.

Kaedah Pemulihan Assofa

Penilaian Kes

1. Anda datang ke PRAWIS atau hubungi perawat PRAWIS yang berdekatan. Kami akan mendapatkan maklumat-maklumat penting berkenaan kes tersebut bagi menentukan tindakan yang akan diambil.

Ikhtiar Air

2. Jika dinilai kes tersebut boleh diusahakan dengan menggunakan air sebagai ikhtiar rawatan, maka perkara tersebut akan didahulukan.

Turun Ke Kawasan

3. Jika kes dinilai perlu tindakan seterusnya kami akan turun ke tempat kejadian untuk membuat penilaian lanjut dan menentukan tindakan yang akan diambil.

Pemulihan Dilakukan

4. Sekiranya terdapat kehadiran yang tidak diperlukan, atas izin tuan kawasan, kami akan mengadakan pemulihan setelah rundingan mengenai upah dipersetujui.

Pantauan

5. Kawasan itu hendaklah dipantau berterusan. Sekiranya masih lagi terjadi gangguan yang sama, sila maklumkan kami untuk tindakan selanjutnya.

Biasanya kami akan memberikan tempoh jaminan bergantung kepada kes.

Ulangan

6. Pemeriksaan semula akan dilakukan. Kos tambahan bergantung kepada kes. Jika dinilaikan perlu, pemulihan semula juga akan dilakukan.

Peringatan

Kami memerlukan wakil dari pihak anda untuk bersama dengan kami ketika pemulihan dilakukan di kawasan. Ini adalah untuk mengelak terjadinya apa-apa fitnah.

Sila patuh permintaan dan arahan yang diberikan perawat ketika usaha pemulihan dilakukan, untuk kelancaran kerja.

Bagaimana Nak Dapatkan Khidmat Pemulihan?

Untuk meminta kami membuat penilaian dan pemulihan (sekiranya perlu) pada rumah, institusi atau premis perniagaan anda, sila hubungi::

Tn. Jumadin

011.2303.2804