ILMU GERAK

Pembangkitan Upaya Diri Roh

 

Ilmu Gerak adalah kaedah menyerahkan perbuatan yang diniatkan kepada sumber rohaniah iaitu daya dari Diri Roh manusia itu sendiri. Dengannya pengamal dapat melakukan apa saja yang dikehendaki berkaitan rawatan dengan hanya mengikut gerak dan upaya dari daya Diri Roh.

Daya Diri Roh dimiliki oleh semua manusia tidak kira apa keturunan bangsanya atau agamanya. Ia telah tersedia ada pada diri manusia tanpa memerlukan kepada sesuatu upacara pengwujudannya.

Ilmu Gerak tergolong ilmu kerohanian yang keilmuannya tidak menggunakan sebarang bahantara dan perantara samada melalui alat, lisan atau jin.

Uniknya penggunaan Ilmu Gerak semasa proses rawatan adalah bersifat universal iaitu satu cara untuk kegunaan pelbagai.

Bermula dari proses menerbitkan penyakit, menyakiti jin, mengeluarkan jin, membebaskan jin yang terbelenggu dalam badan, mendatangkan jin, membunuh jin, memusnahkan zat jahat, memusnahkan sihir, membatalkan ilmu kebatinan berasaskan jin, memutuskan perhubungan dengan jin (saka), pemulihan premis dan sebagainya adalah hanya menggunakan daya Diri Roh.

 

 

Diri Roh

 

 

Dan mengapa mereka tidak memikirkan tentang (kejadian) diri mereka? Allah tidak menjadikan langit dan bumi dan apa yang ada di antara keduanya melainkan dengan (tujuan) yang benar dan waktu yang ditentukan.

 

 

Leluhur kita yang bertaraf Pendeta (Ulul Albab) telah pun melakukan eksplorasi (kerja fikir) tentang Diri Roh bahkan memperdalaminya sehingga dapat memanfaatinya dalam kehidupan. Lebih-lebih lagi dalam hal pencegahan, pembasmian dan perawatan yang melibatkan makhluk halus dan sihir sehingga melahirkan keilmuan Ilmu Gerak yang berpaksikan penggunaan daya Diri Roh.

TESTIMONI

 

Merawat Cara Pendeta

Mudah . Santai . Berhasil

Kursus Rawatan Tahap Asas

 

 

 

Kursus Rawatan Tahap Khusus

 

 

 

 

Anda jauh? Kekangan masa?

Kursus Pengajian Jarak Jauh ini khas untuk anda. Boleh terus merawat sejurus diijazahkan dengan Ilmu Gerak.

 

 

 

 

 

Ilmu Pendeta Melayu

Disampaikan pada sabtu minggu pertama setiap bulan. Khas untuk anda yang serius ingin menjadi perawat pro.

Dibimbing sampai pandai merawat.